Morphelo Emlékverseny és Bajnokság

A 2017 októberében másodszorra megtartott Emlékversenyhez idén először megrendezett Bajnokság célja, hogy Magyarországon hiánypótló, nemzetközi minőségű, visszatérő versenyt biztosítson a World of Tanks játék hazai szerelmeseinek.

Az idei évben már másodszorra megrendezett versenysorozat a WoT játékos közösség egyik kiemelkedő, tragikusan fiatalon eltávozott tagjának sportszellemiségéről emlékezik meg oly módon, hogy a versenyben a játékos közösség tagjai nem ellenségként, hanem méltó ellenfélként, sporttársként tekintenek egymásra.

A tavalyi első, még alulról szerveződő Emlékverseny 2017-ben az InterDomino bevonásával kiegészült egy csapatversennyel – nagyszabású online és offline eseményekkel. A Morphelo Bajnokság a magyarországi WoT történelem legnagyobb összdíjazású versenye lett – szinténelső alkalommal – élő Twitch TV közvetítéssel.

A szervezők hosszú távú közös célja a World of Tanks magyarországi közösségének aktivizálása, minőségi tartalmak előállítása, edukálása – olyan bajnokság megszervezésével, amely utat nyithat a magyar tehetségeknek akár nemzetközi e-sport karrier felé.