Wotinfo.tv online TV csatorna

A Wotinfo Facebook oldala 2017 szeptemberében érte el a 100.000-es követői bázist. A WOTINFO csapata az InterDomino segítségével ezt a figyelmet, érdeklődést egy különleges, a World of Tanks magyarországi játékosközösség életében eddig még nem ismert eszközzel köszönte meg. A rendszeresen jelentkező TV műsor olyan új színt hozott a magyar WoTosok életébe, amilyenhez hasonlót hazánkban még nem csinált senki más.

A 2016 októberében, a Morphelo Bajnokság döntőjének élő közvetítésével elindult, Magyarországon egyedülálló WOTINFO TV egy professzionális, online műsorszolgáltatást nyújtó tv csatorna ami a TWITCH.TV videójáték – közvetítésekre szakosodott online streaming platformján keresztül érhető el: https://www.twitch.tv/wotinfo.

A heti 1-2 alkalommal, 3 órás műsorral jelentkező csatorna nem csak a WoT-játékosokat, hanem a militária iránt érdeklődőket is megszólítja. Bár a fő irányvonalat maguk a játékkal kapcsolatos anyagok alkotják – úgy, mint élő játékközvetítések, pálya- és harcjármű elemzések, streamerekkel illetve közismert játékosokkal való játéklehetőség – azok is találhatnak számukra érdekes tartalmakat, akik a haditechnika világával kívánnak közelebbről megismerkedni. Számukra WoT-os és military rendezvényekről élő bejelentkezéseket, illetve a témával kapcsolatos dokumentumfilmek széles választékát kínálja a csatorna.