Üzletágak

 

Tekintse meg üzletágainkat

Cégünk komplex megoldásokat nyújt a streaming, a content kereskedelem, a merchandising és az esport területein. Célunk, hogy minden ügyfelünk igényeihez megtaláljuk a megfelelő, tökéletes megoldást. Ehhez munkatársaink profizmusa, szakértelme, segítőkész munkája és nagy tapasztalata a garancia.

 

Streaming

Legfőbb üzletágunk a streaming szolgáltatásokhoz kapcsolódik, legyen szó akár backend, akár frontend vagy mobil applikáció fejlesztéséről. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a DRM technológiákra.

Bővebben

 

Digitális content ügynökség

Egyik fő profilunk a digitális tartalmak kereskedelme, továbbá az ezzel kapcsolatos ügynöki tevékenység, a beszerzések és tárgyalások lebonyolítása, valamint a digitális tartalomhoz kapcsolódó tanácsadás.

Bővebben

 

Merchandising

A digitális content kereskedelmi ügynökségi szolgáltatás kiegészítő tevékenysége a merchandise, jogok kezelése és teljeskörű disztribúció biztosítása.

Bővebben

 

Esport

Cégünk legújabb üzletága, 2016. végétől foglalkozunk esport rendezvények szervezésével, esporthoz kapcsolódó jogok kereskedelmével, valamint merchandising tevékenységgel.

Bővebben