Digitális content ügynökség

Ügynökségi tevékenységek

Az InterDomino VOD Zrt.legfontosabb informatikai tevékenységét, a streaming video alapú fejlesztéseket speciális, a piacon egyedülálló, content aggregációs és management szolgáltatások egészítik ki:
- digitális content beszerzés, jogkezelés
- teljes kötórű elszámolás és riporting rendszer üzemeltetése
- content tanácsadás és műsorszerkesztés
- content tulajdonosként kereskedelmi szolgáltatások
Napi szintű munkakapcsolat a hazai Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal, de olyan nagy nemzetközi multinacionális vállalatokkal is, mint a Sony Pictures Entertainment, a Fox International, vagy a Walt Disney Pictures.

Referencia: Vodafone Red Mozi (REFERENCIA PROJEKT (MEGBÍZÓ: Vodafone Magyarország Zrt.)

A Red Mozi VoD szolgáltatás teljes műszaki alapjának a kidolgozása, lefejlesztése és üzemeltetése  a Vodafone kiemelt, Red ügyfélbázisa számára. A projekt az informatikai feladatokon túl a teljes tartalom managementet, vagyis a tartalmak beszerzését, letárgyalását, riportolását és elszámolását is tartalmazta – ami több mint tíz tartalom tulajdonos kezelését jelentette. A Red Mozival a legnagyobb magyar nyelvű SVoD kínálattal rendelkező szolgáltatás sikerült elindítani egy olyan speciális, az InterDomino VOD Zrt. által kialakított szolgáltatás-modellel, amit azóta sem sikerült egyetlen más piaci szereplőnek elindítania.

Kiemelt partnereink: