WOTINFO


A WOTINFO - a www.wotinfo.hu, és a www.facebook.com/wotinfo.hu webportálok, valamint a https://www.twitch.tv/wotinfo címen elérhető, online TV csatorna - célja, hogy összefoglalja és közösséggé kovácsolja a Word of Tanks nevű online játék magyarországi rajongóit és általában a militária iránt érdeklődőket - információkal, versenyekkel, rendezvényekkel.


A 2012 óta működő Wotinfo.hu központi weboldal a több mint 60 milliós oldalletöltésével, valamint a portálhoz kapcsolódó Facebook oldal a több mint 100.000 követővel Európában a legnépszerűbb WoT tematikus rajongói oldal. Az Interodmino 2017-ben ebbe a munkába csatlakozott bele, célja, hogy a WOTINFO szakértői gárdáját támogassa a gamer közösségi szolgáltatáscsalád professzionális működtetésében, szöveges és videó tartalmak generálásában.

Az InterDomino kapcsolata a WoT világgal és a WOTINFO csapatával több éves múltra vezet vissza: legelső lépésként a vállalat által, a Vodafone Magyarország számára fejlesztett és üzemeltetett Red Mozi Video on demand szolgáltatásának bevezető kampányában a Harag (Fury) című második világháborús, tankos filmdrámát kapcsoltuk össze a játékkal.


A WORLD OF TANKS
A Wargaming által gyártott harci járműveken alapuló stratégiai, taktikai online videojáték több tízmillió rajongót mozgat meg világszerte.